Despre Gratarele Outdoorchef

O POVESTE DE SUCCES

Atunci cand Mike Lingwood a inventat gratarul rotund cu gaz, in urma cu peste douazeci de ani, a stabilit crearea unui „ceva” mai bun decat un simplu gratar sau barbecue. El a avut viziunea unei culturi la gratar in stil sanatos si variat, care aduce oameniilor o experienta unica de gatit in aer liber.

Gratarul rotund cu gaz a devenit in scurt timp un succes la nivel mondial, ceea ce a facut marca OUTDOORCHEF celebra. Inovatiile noastre patentate, cum ar fi palnia de colectare a grasimilor si cu rol de protectie la flacara, cu efect direct in reducerea aprinderilor bucatilor de carne si a fumului innecacois, impreuna cu o gama larga de accesorii versatile permit culturii noastre de gratar – Barbecue Culture – sa fie sarbatorita de tot mai mulți oameni.

Fie ca sunt gratare cu gaz, sau gratare cu carbune chiar si grill-uri electrice, OUTDOORCHEF este un jucator consacrat la nivel mondial. Motivati de numarul tot mai mare al utilizatorilor de gratare sau grill-uri, inginerii si tehnicienii marcii OUTDOORCHEF urmaresc un singur scop: dezvoltarea in continuare a acestei culturi la gratar cu entuziasm si pasiune pentru inovatie.

THE SECRET TO A PERFECT BARBECUE EXPERIENCE

Care este secretul prin care gratarul poate avea un succes rasunator? Aflati totul despre cultura gratarului de la OUTDOORCHEF si savurati aromele mancarurilor fripte, fierte sau coapte la gratar. Cu sistemul OUTDOORCHEF, apreciat pe plan internațional, va puteți satisface tot anul pasiunea pentru gratar:

ORICE ANOTIMP ESTE ANOTIMPUL GRATARULUI

V-am făcut pofta? Citiți mai departe si inspirati-va din variata cultura a gratarului pe care v-o ofera OUTDOORCHEF

 

Usor

USOR

Gratarele OUTDOORCHEF va ajuta sa obtineti rezultate foarte bune si foarte apreciate – cu cea mai mare usurinta. Gratarul poate fi asamblat in cativa pasi simpli. Incepeti imediat sa experimentati, sa gatiti, sa frigeti cu grill-urile si accesorile noastre usor de folosit pentru a obtine rezultate perfecte la gratar. Sistemele noastre de gratar, cu grilaje din aliaj de inalta calitate si recipient de colectare pentru grasime integrat va mentin gratarul curat si gata oricand de refolosire.

Versatil

VERSATIL

Gratarele OUTDOORCHEF va ajuta sa reusiti in orice provocare culinara.

Cu gaz, carbune sau curent electric, pentru frigere, fierbere sau coacere, sistemele noastre inteligente de gratar si gama larga de accesorii OUTDOORCHEF pentru grill deschid calea pentru deliciul gratarului si relaxarea in aer liber.

Sanatos

SANATOS

Pentru OUTDOORCHEF sanatatea este o cerinta esentiala pentru un succes deplin si savuros al gratarului. Si in aceasta privinta, sistemele de gratar inovatoare de la OUTDOORCHEF va fac viata mai usoara si mai sanatoasa prin evitarea flacarilor produse de grasime si prin gatirea lenta, Low & Slow Cooking.

Vecinii vor fi si ei multumiti de acest lucru.