Sistem EASY FLIP

DOUA GRATARE IN UNUL SINGUR: PRIN SISTEMUL CU PALNIE EASY FLIP VA OFERA DOUA GRATARE IN UNUL SINGUR

Easy Flip

CALDURA DIRECTA

CALDURA DIRECTA

Directa

In timpul frigerii si fierberii directe lucrati cu temperaturi inalte care sunt concentrate pe grilajul gratarului – de exemplu pentru a desena un model atragator pe o friptura.

CALDURA INDIRECTA

CALDURA INDIRECTA

Indirecta

In timpul frigerii, fierberii sau coacerii indirecte, caldura este distribuita uniform sub capacul inchis al gratarului. Acest lucru este ideal, de exemplu, pentru coacerea legumelor sau pentru gatirea lenta – gen Low&Slow Cooking – a unei fripturi.

 


Inima gratarului rotund cu gaz, a grill-ului sferic cu gaz, este palnia EASY FLIP, un exemplu perfect de fler inovator al inginerilor OUTDOORCHEF.

Palnia EASY FLIP va permite sa comutati distributia caldurii directe (necesara pentru frigere) in caldura indirecta (necesara pentru frigere si coacere) in cateva secunde. In același timp, palnia actioneaza ca un scut de protectie inteligent impotriva grasimilor ce se scurg de pe preparatele dvs., ce ar genera aprinderi nedorite ale bucatilor de carne, ale fripturilor, si emisii de fum neplacute.

O singura actiune simpla este tot ce trebuie sa faceti pentru a trece de la gatitul direct la gratar (caldura directa) la gatitul indirect (caldura indirecta), de la frigere la coacere: pur si simplu inversati poziția palniei EASY FLIP.