DOUA GRATARE IN UNUL SINGUR: PRIN SISTEMUL UNIC CU PALNIE EASY SLIDE

systemicon_easyslide

CALDURA DIRECTA

systemicon_easyslide_direct

In timpul frigerii si fierberii directe lucrati cu temperaturi inalte care sunt concentrate pe grilajul gratarului – de exemplu pentru a desena un model atragator pe o friptura.

CALDURA INDIRECTA

systemicon_easyslide_indirect

In timpul frigerii, fierberii sau coacerii indirecte, caldura este distribuita uniform sub capacul inchis al gratarului. Acest lucru este ideal, de exemplu, pentru coacerea legumelor sau pentru gatirea lenta – gen Low&Slow Cooking – a unei fripturi.

Un sfat util pentru utilizarea gratarului cu carbune: puneti carbunii doar pe o singura parte. Acest lucru va permite sa lucrati cu diferite zone de temperatura pe același gratar de gatit.

Sistemul cu palnie EASY SLIDE, patent international OUTDOORCHEF, va permite sa treceti rapid si usor dintr-o singura miscare de la gatitul direct, frigere, la caldura indirecta (gatit indirect, coacere). Temperatura de lucru o puteti controla prin intermediul tirajului, fluxului de aer, generat de deschiderea rozetei din bol si a celei de pe capac.

Fanta rabatabila din gratarul de gatit va permite sa adaugati in mod convenabil mai mult carbune in timp ce gatiti.

Inchide
×
×

Cart